Els

Ik ben in september 2020 afgestudeerd als vroedvrouw, maar al langer mama van 3 kindjes. Tijdens mijn studie voelde ik snel aan dat mijn hart lag bij de eerstelijnszorg.

Het geeft me een warm gevoel te beseffen dat ik vanaf oktober 2020 deel kan uitmaken van het team van de stadvroedvrouwen, waar ik met heel veel goesting wil starten met het begeleiden van ouders tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Zelf vind ik het enorm belangrijk om open en eerlijk te communiceren, en het volledige gezin te betrekken in de zorg voor moeder en kind. De transitie naar het ouderschap is een intense periode, waar ik graag een rustpunt in wil vormen, door te luisteren en correct te informeren. 

Met de andere stadvroedvrouwen als collega’s, de opgedane kennis in de opleiding, en een portie mama-ervaring, kijk ik er naar uit om samen met jullie op pad te gaan.

Mijn vorige werkervaringen situeren zich in de sector van de sociale tewerkstelling. Ik bezit dus al een waaier aan ervaring in het begeleiden van mensen, en hou van de diversiteit die Antwerpen en omstreken te bieden heeft.

Liefs,

Els